Vienna Classic Christmas 2016

VIENNA CLASSIC CHRISTMAS – Casa de Cultura Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

VIENNA CLASSIC CHRISTMAS  – Casa de Cultura Constanta – 14 decembrie 2016

Un adevarat eveniment in Constanta! Traieste un Craciun vienez veritabil!

Strauss Festival Orchestra Vienna, sub bagheta maestrului Willy Büchler, aduce, pentru al optulea an consecutiv, fascinaţia muzicii autentice vieneze în România. Spectacolul veritabil vienez va avea în plus o componentă vizuală, prin grația corpului de balet Pegani, alcătuit de prim-balerinii Romina Kołodziej și Vladimir Snizek.

De la începutul mileniului, din anul 2000, Strauss Festival Orchestra Vienna susține anual Concertul de Anul Nou în Sala Mare a renumitei Wiener Konzerthaus. Concertul de pe 1 ianuarie 2017 va fi condus de maestrul Willy Büchler, care va conduce Strauss Festival Orchestra Vienna și în turneul de Crăciun din România. Născut în Viena, maestrul Willy Büchler este personajul cheie al spectacolului, stăpânind nu doar scena, ci şi publicul, pe care îl invită să participe cu totul la spectacol. Capacitatea incomparabilă de a cuprinde muzicienii şi publicul şi de a dirija cu vioara în mână, continuând tradiţia lui Johann Strauss, i-au adus recunoasterea internaţională și prețuirea spectatorilor.

Spectacolul autentic vienez va aduce spectatorilor români o premieră care va completa tabloul fabulos al Vienei Imperiale – grația corpului de balet, care va crea o poveste diferită pentru fiecare piesă muzicală, cu o coregrafie și costume diferite, special create pentru a da viață muzicii nemuritoare a Dinastiei Strauss. Coregrafia poartă semnătura celebrei balerine Raffaela Pegani, o artistă cu o carieră îndelungată împreună cu Strauss Festival Orchestra Vienna. Romina Kołodziej a studiat la Opera de Stat din Viena și este prim-balerină la Teatrul Național Slovac din Bratislava. Vladimir Snizek este balerin, coregraf, manager, având o agendă încărcată, cu turnee în toată lumea.

Ora de incepereSpectacolul autentic vienez va aduce spectatorilor români o premieră care va completa tabloul fabulos al Vienei Imperiale – grația corpului de balet, care va crea o poveste diferită pentru fiecare piesă muzicală, cu o coregrafie și costume diferite, special create pentru a da viață muzicii nemuritoare a Dinastiei Strauss. Coregrafia poartă semnătura celebrei balerine Raffaela Pegani, o artistă cu o carieră îndelungată împreună cu Strauss Festival Orchestra Vienna. Romina Kołodziej a studiat la Opera de Stat din Viena și este prim-balerină la Teatrul Național Slovac din Bratislava. Vladimir Snizek este balerin, coregraf, manager, având o agendă încărcată, cu turnee în toată lumea.Spectacolul autentic vienez va aduce spectatorilor români o premieră care va completa tabloul fabulos al Vienei Imperiale – grația corpului de balet, care va crea o poveste diferită pentru fiecare piesă muzicală, cu o coregrafie și costume diferite, special create pentru a da viață muzicii nemuritoare a Dinastiei Strauss. Coregrafia poartă semnătura celebrei balerine Raffaela Pegani, o artistă cu o carieră îndelungată împreună cu Strauss Festival Orchestra Vienna. Romina Kołodziej a studiat la Opera de Stat din Viena și este prim-balerină la Teatrul Național Slovac din Bratislava. Vladimir Snizek este balerin, coregraf, manager, având o agendă încărcată, cu turnee în toată lume

Ora de incepere: 1930

Pret bilet: 80, 100 si 150 lei


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: