midnight sun

Rares Totu featuring Dean Bowman la Doors Club

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Rares Totu featuring Dean Bowman la Doors Club

 

     Duminică, 19 nov., Doors Club te invită la concertul MIDNIGHT SUN susținut de Rareș Totu și Dean Bowmanunul dintre cei mai apreciați soliști americani de soul-jazz.

Prețul unui bilet este 40 de lei. Info și rezervări la tel.: 0763661622. Biletele se achită în avans, la sediul clubului, începând de luni, 13 nov.

Funk, blues & soul-jazz la Doors Club – o seară pentru gusturi rafinate…

      Rareș Totu a fost component sau colaborator al unor grupuri precum Compact, Semnal M, Rodion GA sau Progresiv TM. A colaborat cu artiști de renume din țară și din Ungaria, Germania, Austria și SUA. A cântat în deschiderea mai multor trupe de renume internațional dintre care amintim Deep Purple, Uriah Heep, Iron Maiden, Winger, Animals. Este un protagonist obișnuit al festivalelor de blues și jazz din țară și din Europa.

Dean Bowman – este recunoscut ca fiind una dintre cele mai bune voci din industria muzicală. Membru al grupului Screaming Headless Torsos timp de 10 ani. Prestigiosul ziar „London Guardian” l-a numit „un poet al tonalităților, cu o tehnică desăvârșită, un adevărat star.” Dean Bowman poate cânta orice, despre el spunându-se că este un cântăreț de jazz cu suflet de rocker. A colaborat cu nume mari ale industriei muzicale de gen de la Don Byron, Steve Coleman, Charlie Hunter la John Paxton și Ray Charles. Calitățile sale vocale au fost apreciate și în „Québécité” – un spectacol de operă și jazz – pus în scenă de genialul pianist D.D. Jackson și renumitul poet canadian George Elliott Clarke – autorul libretelor.

 

19.Noi.2017 la 19:30


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: