directia 5

Concert Directia 5 & Alina – Casa de Cultura a Sindicatelor

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Concert Directia 5 & Alina – Casa de Cultura a Sindicatelor

 

Pe cel mai recent material discografic semnat Directia 5 se regasesc 13 piese, dintre care putem aminti „Pulbere de stele“, „Te cunosc de undeva“, „Rogvaiv“ si „Tu m-ai cucerit“. In plus, pe langa piesele solo, Directia 5 a inclus si o super colaborare cu un artist ce a cucerit de-a lungul timpului atat topurile din Romania, cat si cele internationale. „Show-ul de la Sala Palatului va fi unul de neuitat.

     „Le pregatim multe surprize fanilor. Vom interpreta piese ca «O fata ca ea», «Forever love» si «Te iubesc», dar si melodii nelansate“, a spus Marian Ionescu.

Formata in prezent din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Marius Keseri, Carmin Ionescu si Alina Crisan, trupa Directia 5 s-a infiintat in anul 1991, iar un an mai tarziu baietii lansau primul album: „La vulturul de mare cu pestele in gheare“. A urmat apoi o lunga istorie muzicala, cu peste 20 de albume si sute de piese lansate. De-a lungul timpului, Directia 5 a colaborat cu artisti precum Delia, Loredana Groza, Lidia Buble, Andreea Banica si Nicoleta Nuca.

17.Dec.2017 la 19:00

 


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: