gaitele

Gaitele la Teatrul de Stat Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Pagina curenta

Una dintre cele mai valoroase comedii ale dramaturgiei contemporane românești, “Gaițele” sau ”Cuibul de viespi” – cum se intitula la începutul anilor ’30, un text de mare forță dramatică care degajă o energie uriasă.

Un spectacol cu un enorm succes care s-a bucurat până acum de creația și palmaresul unor mari actori ai scenei și filmului românesc, un spectacol ce va putea fi văzut într-o admirabilă distribuție.

O satiră socială, cum însuși autorul ei o numea, “în care m-am străduit, cu adevăr și mânie, să demasc lumea putreda ce mi se dezvăluise în toata hâda ei goliciune”.

Un spectacol pe care nu puteți și nu aveti voie să-l ratați, care nu poate să nu provoace râsul sau, cel puțin, de la care nu poți ieși fără a avea cel puțin zâmbete pe buze.

Ora de incepere: 19,00

Gaitele de Alexandru Kiritescu, o comedie celebra, o comedie satirica, cu replici savuroase si multe situatii comice. Un spectacol pe care nu aveti voie sa-l ratati.

Durata spectacolului : 2h si 25′ – plus 2 pauze de cate 10′.

Actori:

Dana Dumitrescu, Maria Lupu, Cristina Oprean, Luiza Martinescu Toma, Lana Moscaliuc, Andu Axente, Laura Iordan – Ana Maria Stefan, Remus Archip, Adrian Dumitrescu, Mirela Pană, Liliana Bărăscu, Gelu Ciobanu, Claudia Mihuț, Gabriel Neață

Regia artistica: Lucian Iancu
Scenografie: Lăcrămioara Dumitrașcu
Coregrafie: Raimonda Potlog
10.Dec.2017 la 19:00

  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: