sergiu si toma

Stand-up comedy cu Sergiu și Toma

Acasa  /  Evenimente  /  Pagina curenta

Stand-up comedy cu Sergiu și Toma

 

Toma Alexandru și Sergiu Floroaia sunt writeri la Show de Seară și fac stand-up comedy de peste 4015 zile. Împreună realizează Podcastul Ceva Mărunt în care au depășit 100 de episoade (sau 200 de jumătăți de episoade) și peste 3794 de minute de vorbăraie. Toma are 1.70 m și poartă 43 la picior. Sergiu are 1.78 și poartă 42 la picior. Între ei nu e nimic sexual.

Pe Toma Alexandru s-ar putea să-l știi de la Roastul lui Dorian Popa sau Roastul lui Leonard Doroftei, din episoadele de Râzi ca prostu’ sau iUmor, unde a fost finalist. Bine, n-a fost. Am zis să punem asta aici că toată lumea se laudă că a fost la iUmor și oricum nu citește nimeni până aici și chiar dacă citește, cine o să verifice? Nimeni, îți spun. Nimeni!

Sergiu Floroaia este prezentator la Kiss FM și totuși este amuzant. El se laudă că a scris 1000 de glume în 10 zile. Cine a mai făcut asta? M? Cine?! Zi tu cine? Cine a mai făcut asta? Zi-mi unu’! Nimeni! Nici-U-NUL! Bine, din astea 1000, șase sunt ok și două au potențial comercial… dar a făcut? A făcut.

Și dacă CV-urile lor nu v-au convins, vă așteptăm la show unde n-o să auziți nimic din cele de mai sus: Show de seară, Podcast Ceva Mărunt, Roast-uri, Râzi ca prostu sau alea 1000 de glume. Ci doar material sincer de stand-up. Atât.

CAND? Miercuri, 20 Decembrie ora 20.00
Unde? Doors Club
Informații: 0763 661 622


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: