expotricotex

O nouă ediție Expotricotex la Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Diverse  /  Pagina curenta

EXPOTRICOTEX

 

Pavilionul Expozitional din Mamaia găzduieşte deja bine cunocutul târg de haine  si incaltaminte EXPOTRICOTEX.  Producătorii vin cu oferte de confecţii textile pentru adulţi şi copii, haine de piele şi blană, încălţăminte şi produse de marochinărie, toate la preţuri avantajoase.

 

V-ați plictisit de oferta magazinelor de haine din oraș? Vreți să vă achiziționați articole vestimentare originale la prețuri de producător? Atunci trebuie să faceți o vizită la târgul Expotricotex, care revine la Constanța.

În perioada 7 – 11 februarie, cei mai căutați producători și comercianți textiliști din țară își vor expune creațiile la Pavilionul Expozițional. Ofertele sunt diverse, așa că veți găsi cu siguranță și haine groase de iarnă, articole vestimentare de primăvară, dar și costume, rochii, încălțări și accesorii pentru ocazii speciale.

De miercuri, 7 februarie, până sâmbătă, 10 februarie, standurile sunt deschise între orele 10.00 și 19.00. Duminică, târgul poate fi vizitat între orele 10.00 și 15.00.

Atenție! Producătorii promit reduceri substanțiale la hainele de iarnă, dar trebuie să vă grăbiți dacă vreți să beneficiați de ele.


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: