chat chat chat

CHAT CHAT CHAT la Casa de Cultura Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Pagina curenta

CHAT CHAT CHAT


Distributia: Andrei Duban, Anca Turcasiu, Gratiela Duban si Andrei Mateiu
Regia: Ricard Reguant
 
Descopera intr-o explozie de hohote de ras adevarul despre intalnirile cu partenerii de pe chat! Si, cel mai probabil…lucrurile nu stau asa cum iti imaginezi. Hai sa razi la comedia Chat Chat Chat – si sa afli peste ce poti sa dai atunci canditicauti dragostea pe internet.
 
GARANTAT: vei rade cu lacrimi si vei pleca si cu un mic ghid educativ cu privire la relationarea cu persoane necunoscute pe internet. Chiar putem ajunge sa cunoastem alte persoane, pe care sa le consideram viitori parteneri de viata, doar prin apasarea unor taste sau prin intermediul unor cuvinte transmise online?
 
Din ce motiv un om de afaceri de succes, manierat si elegant, ar purta in diplomat un fierastrau clasic cu maner de lemn?
”Chat Chat Chat este o comedie savuroasa despre dragoste ca un dans.” – Raluca Uluiteanu (ralucauluiteanu.eu)
Chat Chat Chat “este o piesa moderna care trateaza o tema mai putin abordata in dramaturgie si anume pericolul pe care il implica relationarea cu persoane necunoscute pe internet”. – Ricard Reguant (regizor)
Foarte comici! Super actori” – Giulia Giuly (via Facebook)
 
Chat Chat Chat este o piesa foarte distractiva care poate fi considerata chiar material didactic pentru cei tineri si care, in mod cert, nu va lasa indiferent pe nimeni.
Data: 1 Martie 2018
Ora de incepere: 19,00
Durata : 1 h 30 min
Pret bilet: 60, 70, 80 si 100 lei

  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: