compact

Compact la Club Phoenix

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Compact

 

Paul Csucsi a plecat in 1988 si sa intors in 1996. Revolutia la prins in turneu cu Compact C, alaturi de Costi Camarasan!Datorita lui Lelut Vasilescu, Csucsi sa intors in formatie. Teo Peter nu la mai vrut niciodata in trupa. Inainte de 2004 Teo Peter incerca sa refaca formula de aur cu: Leo Iorga, Adi Ordan, Lelut Vasilescu, Vlady Cnejevici. Dupa moartea lui Teo Peter, in ian. 2005 Adrian Coco Tinca il suna pe Paul Csucsi si ii propune sa vina la Brasov si sa infiinteze impreuna Paul Ciuci Band! Se incepe un turneu national cu televiziunea National Tv sub numele Paul ciuci si Compact in 2005!Numele de Compact la acea ora nu mai insemna nimic in Romania!

In vara anului 2013, Compact a cantat in deschidereaconcertuluilegendareitrupe Deep Purple, pe Cluj Arena, unde s-a bucurat de un real succes.

Tot anul trecut, trupa a lansat piesa “Zambetul din ochii tai”, o melodiefoarteapreciata de public, care va fi inclusa pe noul disc. De Ziua Nationala a Romaniei, 1 decembrie, formatia a fost invitata sa cante in Austria, la Romanian Ski Days.

In prezent, trupa are numeroase turnee nationale si lucreaza la noul album, programat sa apara anul acesta.

 

Pret bilet: 60 de lei; telefon: 0730.617787

1.Mar.2018 la 21:30


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: