fuego

FUEGO – “TU EȘTI PRIMĂVARA MEA!”

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

FUEGO – “TU EȘTI PRIMĂVARA MEA!”

la Casa de Cultura Constanta

 

Invitate: Stela Enache si Marina Florea
 

Ora de incepere: 19,00

Pret bilet: 50, 60 si 70 lei

14 martie 2018 la 19:00

Pentru mine, muzica ușoară românească, din perioada interbelică până în vremurile copilăriei și spre azi, înseamnă esență, muzicalitate, mesaj și melodicitate, inspirație, exemplu, toate la un loc, dar și crezul după care am devenit, la rându-mi, un slujitor al ei, de peste 20 de ani. Nu e uitată, nu e aruncată la coș, ea aflându-se în sufletele nostalgicilor și a tuturor celor ce știu că melodiile de calitate capătă valoare în ani!

Și avem nenumărate astfel de valori, pe care le voi readuce în atenție, în turneul meu național “TU EȘTI PRIMĂVARA MEA!”, ce debutează pe 14 martie și se încheie pe 26 martie!


Îmi doresc să aduc un omagiu muzicii românești, să fac o reverență, după atâția ani și să arăt publicului meu ce-a fost, ce este și ce-ar putea fi România dacă nu și-ar uita muzica și idolii! Am și două super invitate, două stele ale genului, două dive de ieri până azi, cu nenumărate hituri – STELA ENACHE și MARINA FLOREA!
Pregătim surprize spectaculoase, momente unice, printre șlagărele de cândva, cele mai frumoase și iubite refrene, dar și piese de-ale mele, vechi și noi, totul în două ore de show special, într-o feerie a primăverii! Vă aștept cu drag!


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: