proconsul

Proconsul la Club Phoenix

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Proconsul la Club Phoenix

 

De-a lungul anilor, Proconsul a adunat multe premii și distincții dar cel mai prețios rămâne cel oferit de fanii și prietenii lor a căror medie de vârstă continuă să se modifice este dragostea lor necondiționată!

Din iunie 2009 Proconsul își reîntregește formulă, cooptandu-l la chitară bass pe James Alexander Lascu, un American la București!

Acesta, în vârstă de 25 de ani, de origine română dar născut în Detroit SUA, vine cu un suflu nou și cu knowhow-ul american și se integrează rapid în familia Proconsul. Urmează pe 28 noiembrie 2009 la Sala Palatului, un concert care lansează un album nou intitulat “Sens Unic” și care face dovadă maturității formației, ajunsă la 10 ani de activitate

În 2009 albumul “Sens Unic” dă ascultătorilor exact ceea ce vor să audă de la această formative. Are soundul deja cunoscut Proconsul cu influențele new, wave, havey, și pop rock ale anilor ’80.

Fanii Proconsul au apreciat acest disc care este realmente o carte de vizită pentru Proconsul. Albumul este lansat la Sala Palatului într-un spectacol producție – unul dintre primele din România care are că invitați pe Marcel Pavel și pe purtătoarea stindardului rock feminin din România- Dida Drăgan.

Doi ani mai târziu, în 2011 Formația Proconsul consideră că ar trebui să adune împreună pe un disc cele mai cunoscute, îndrăgite și difuzate cântece ale lor. Pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, ei lansează tot la Sala Palatului albumul Best of Proconsul cu o producție care a ilustrat cei 13 ani de activitate concertistică dar și 13 ani din vieltile persoanale ale membrilor formației.

La începutul anului 2012, James, basistul formației, decide să se mute înapoi în Statele Unite și locul lui este luat de Robert Ursache.

În cei 14 ani de activitate, Proconsul a lansat 9 albume, au dat numeroase interviuri și apariții la radio și TV, au avut concerte în toată țara și au parcurs mii de kilometrii! Acum este timpul să cânte și în afara granițelor țării! Din nou! Povestea continuă!


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: