stefan hrusca

Stefan Hrusca la Casa de Cultura Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Stefan Hrusca

la Casa de Cultura Constanta

 

Stefan Hrusca revine în ţară în această primavară pentru un concert deosebit: cele mai îndrăgite melodii folk din repertoriul său se vor auzi live.

 

Ștefan Hrușcă revine în ţară în această primavară pentru un concert deosebit: cele mai îndrăgite melodii folk din repertoriul său se vor auzi live, în spectacolul eveniment ce va avea loc pe 11 martie la Casa de Cultura Constanta, ora 19:00! Dacă vă e dor de „Fostele iubiri”  sau  „Un copac cu flori”  dar şi de răscolitoarea „Rugă pentru părinţii” nu pierdeţi un concert în care veţi regăsi fiorul serilor de altă dată şi farmecul refrenelor fără vârstă!

Drumul artistic al lui Ştefan Hruşcă a început în 1981, odată cu integrarea sa în cadrul legendarului Cenaclu Flacăra. Într-un interval de doar trei ani, cuprins între între 1981 şi 1984 Ştefan a străbătut tara în lung şi în lat şi a cânat în peste 1000 de concerte, vocea sa caldă mângâind inimile românilor din toate regiunile geografice ale României.  Cu timbrul vocal unic, candoarea inconfundabilă şi apariţia de o simplitate distinsă,  Ştefen Hruşcă a devenit unul dintre cei mai iubiţi folk-işti din România. Printre albumele sale de referinţă se numără: „Rugă pentru părinți” (1984), „Urare pentru îndrăgostiți” (1986)’ „Fostele iubiri” (1995), „Balade speciale”  (2007) şi desigur, foarte îndrăgitele discuri de colinde şi cântece maramureşene.

Dacă în ultimii 25 de ani concertele de colinde ale lui Ştefan Hruşcă au dobândit statutul de tradiţie a sărbătorilor de iarnă româneşti, concertele de folk sunt adevărate evenimente marcante ale peisajului cultural, prin prisma rarităţii şi caracterului individual.

Despre întâlnirea cu publicul din Bucuresti Ştefan Hruşcă a spus: „mă copleşeşte ca de fiecare dată emoţia revederii. Vă aştept în miez de primăvară, să ne încălzim cu  cântece foarte dragi sufletului meu.” 

Artistul va fi acompaniat de formatia “Mario Band” ( Mario Florescu – tobe, Radu Rotaru – keyboard, Alex Florescu – percutie)

 

11.Mar.2018 la 19:00

pret bilet: 60 lei


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: