Fata din curcubeu

Teatru: Fata din curcubeu la Club Phoenix Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Pagina curenta

Fata din curcubeu

 

Teatru: Fata din curcubeu: un one woman show. O femeie a strazii isi spune povestea celor care trec pe linga ea fara sa o asculte. „Curcubeu” este un cinematograf in care aceasta femeie isi duce clientii, fiind prea saraca pentru a inchiria o camera la hotel.

Povestea vietii ei pe care pare sa o spuna iar si iar, desi nimeni nu are ragazul sa o asculte, este surprinzatoare si plina de referinte cinematografice dobindite involuntar in timp ce practica cea mai veche meserie din lume, intrerupta pe alocuri de cintece pe care tot ea le cinta..

Calitatea spectacolului sta in simplitate, frumusetea povestilor si capacitatea actritei de a trece cu usurinta de la comedie la drama si inapoi, intr-un du-te vino emotional absolut catharsizant pentru spectator.

 

„Povestea este simplă și frumoasă, asumat melodramatică și, pentru cei care n-o știu încă, ar fi păcat sa-i spulber farmecul. Pe scurt, e povestea unei femei „de moravuri ușoare”, ca să citez din text, Și farmecul stă în detalii și, iarăși lucru rar la piesele contemporane, stă în primul rând în „cum”, nu în „ce”… Iar acest „cum” Ilona Brezoianu – o actriță tânără, chiar foarte tânără, dar cu o prezență pe scenă care-ți rămâne pe retină încă multă vreme după ce ai vazut-o – îl construiește cu un fel de simplitate din care gustul melodramatic facil lipsește cu desăvârșire.” Monica Andronescu, Yorick

 

Text si regie: Lia Bugnar
Cu: Ilona Brezoianu


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: