testosteron

Testosteron – Premiera la Teatrul de Stat Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Pagina curenta

Testosteron

Premiera la Teatrul de Stat Constanta

 

Comedia – cult „Testosteron” a avut un mare suces, atât în Polonia, cât și în străinătate, fiind jucată pe scene din Marea Britanie, Turcia, Cehia, Bulgaria etc.

În 2007 piesa a fost ecranizată cu mare succes, având circa 1,4 milioane de spectatori. Filmele regizate și produse de Saramonowicz au totalizat 4,6 milioane de spectatori, circa un sfert din numărul total de bilete vândute în Polonia în ultima perioadă.

La Constanta piesa de teatru „Testosteron” se va juca de vineri, 2 martie, pana duminica, 4 martie, incepand cu ora 19:00!

TRAIAN ŞOIMU, REGIZOR: „Este un spectacol despre cât de devreme sau cât de târziu înţelegi care ţi-e rostul pe lumea asta, iar unii nu apucă să înţeleagă până mor.
Pentru mine este o tragicomedie în care şapte bărbaţi, care vin la o nuntă ce nu se mai întâmplă, au ocazia să se înjure, să se bată, se angajează într-un fel de skanderbeg testiculoidal, să arate care dintre ei este mai tare. Dar fiecare are, la rândul lui, câte o frustrare legată de femei. Cred că femeile sunt duşmanul lor principal, dar, de fapt, nu e unul care să nu le iubească până la Dumnezeu şi înapoi…”

Actori:

Marian Adochiței, Bogdan Caragea, Remus Archip, Andrei Cantaragiu, Andu Axente, Alexandru Medveghi, Adrian Dumitrescu

Regia artistica: Traian Șoimu
Scenografie: Zsolt Fehérvári, Asistent scenograf: Lăcrămioara Dumitrașcu
Muzica: Adrian Mihai
Traducere: Ioana Diaconu Mureșan
3.Mar.2018 la 19:00

Premiere si primele 4 reprezentatii ale premierei:

30 lei – adulti
7 lei – elevi, studenti
7 lei – pensionari

 


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: