cutezatorii - teo vio costel

Cutezătorii – Teo, Vio și Costel

Acasa  /  Evenimente  /  Pagina curenta

Cutezătorii – Teo, Vio și Costel

STAND UP COMEDY

 

 

Cutezătorii – Teo, Vio și Costel sunt veterani ai genului și fac stand up comedy de aproape 15 ani și au contribut la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand up comedy în România.

Au început in 2003- 2004 la Cafe Deko din TNB și inițial au fost cunoscuți publicului ca Trupa Deko.

Acum au clubul lor de comedie în București, Club 99, club ce a devenit promotor al tinerilor comedianți talentați, a evenimentelor de tip laborator de comedie și a serilor de Open Mic!

În formula de scenă cu Teo și Costel, lui Vio îi place să se descrie drept un Daddy Caddy al trupei de stand up. Face glume cinstite, îl inspiră pe Costel și este un barometru de umor pentru glumele colegilor săi. Dacă râde Vio înseamnă că gluma e bună.

Claudiu Teohari aka Teo este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România. Cariera sa a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo în 2004. Aici s-a născut prietenia cu Vio și Costel, glumele, show-urile și publicul de stand up.

Costel este din Bacău și n-are rost să aplaudați. Face stand up comedy alături de colegii săi de la Club 99 și asta este pasiunea, provocarea și meseria lui.

Talentați, implicați în foarte multe proiecte, atât personale cum ar fi:  Vio – “Show de Seara” la Comedy Central), Teo – Sector 7 și Costel  cu “Ai noștri” sau “Starea Nației”, dar și în proiecte comune, cei trei  sau ”Sfânta Treime a Standup-ului românesc” cum au mai fost numiți  de colegi, sunt mereu împreună, pe scenă, la club sau în viața  personal

Bilete sunt in vanzare si online la linkul https://goo.gl/AN77Ns

Ora incepere: 19,00

Pret bilet: 50 si 60 lei

19.Apr.2018 la 19:00


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: