concert taxi necenzurat

Taxi Necenzurat – Live la Restaurant Sailors

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Taxi Necenzurat – Live la Restaurant Sailors

Eforie Nord

 

Una dintre cele mai iubite trupe autohtone, TAXI vine cu un spectacol sincer și nonconformist – „Necenzurat”.

Cu o carieră bogată în concerte, premii, albume și videoclipuri care au scris istorie, trupa Taxi se distinge în peisajul românesc prin faptul că are întotdeauna ceva de transmis. Toate piesele, compuse exclusiv de Dan Teodorescu, exprimă o stare, transmit un mesaj. Indiferent de subiect piesele sunt concepute foarte rar într-o cheie gravă. Umorul, ironia, autoironia fac deliciul fanilor mai vechi sau mai noi.
Fie că e vorba despre viață socială și politică, fie că e vorba despre dragoste abordarea Taxi este întotdeauna originală, umorul și ironia devenind marca trupei.

Selectându-și cu grijă aparițiile tv, trupa Taxi s-a ferit de cancanurile mondene, alegând să se promoveze exclusiv prin muzică și mesajele pe care simte nevoia să le transmită.
Spiritul trupei se reflectă cel mai bine în concerte, acolo unde trupa, dar și fiecare membru în parte, își manifestă liber personalitatea. La concertele Taxi lumea râde, dansează, se emoționează, cântă, simte bucuria pe care trupa o transmite. Foarte rar un concert se termină după primul bis.

Atenție: limbaj licențios!

0770 369 853 sau 0727488470
evenimente@restaurantsailors.com

Pret Bilet 80 de ron


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: