fitic 2018

Festivalul Internaţional de Teatru Independent de la Constanţa 2018

Acasa  /  Evenimente  /  Pagina curenta

Festivalul Internaţional de Teatru Independent de la Constanţa 2018

 

Festivalul Internaţional de Teatru Independent de la Constanţa – FITIC, ediţia a III-a, 1-8 septembrie 2018, se va desfășura în cel puțin 2 locații: Teatrul de Stat Constanța și Centrul Cultural Jean Constantin din Constanța.
Vom reveni cu detalii despre programul festivalului.

Vă ținem la curent și pe www.fitic.ro!

 

 

Festivalul Internațional de Teatru Independent de la Constanța este un concept artistic care dărâmă graniţele ridicate de-a lungul timpului în interiorul acestei arte a efemerului, emoţiei şi măştii, teatrul. La baza acestui concept stă libertatea şi curajul de a afirma imposibilul, de a doborî statui şi socluri ce au fost dintotdeauna acolo, ca un dat, şi de a construi propriile toteme, prin gesturi, cuvinte şi perspective.
FITIC propune un teatru al generaţiei sale, o decriptare poate nu întotdeauna plăcută sau confortabilă a realităţii imediate, a emoţiilor, experienţelor şi trăirilor celor de lângă noi şi a celor dinlăuntrul nostru.
FITIC este vocea independentă a artei prezentului, cu orizonturi deschise şi viziuni largi. Alegerea Constanţei ca oraş al primei desfăşurări a acestui festival nu a fost deloc întâmplătoare, municipiul de la malul mării având nevoie de o revoluție culturală.


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: