Pitch+Fader

Pitch+Fader – Hotel Intim – Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Pitch+Fader – Hotel Intim – Constanta

 

Un spațiu emblematic al orașului Constanța urmează să între în renovare și să reînceapă în curând, o nouă viață, insă nu înainte de a ne bucura pentru ultima oara de aerul neconvențional dat de o clădire astăzi degradată, pe care atunci când o priveşti, te simti purtat in timp. Vorbim evident de Hotel Intim, impresionanta clădire de lângă bazilica Sf. Anton, un loc care pe vremuri găzduia aur viu, artişti consacrati precum Mihai Eminescu, fiindu-i mai apoi destinat să-şi închidă porțile si să devină un spațiu ideal petrecerilor underground.

Muzica de cea mai înaltă calitate va umple cele două săli pe care le deschidem preț de o noapte, în incinta hotelului. Înainte ca seara să înceapă va așteptăm in gradina interioară pentru o degustare de vinuri, socializare și un warm-up rafinat.

Sperăm că va fi o seară magică, presărată cu muzică, dans și multe zâmbete.

 

Mai mult detalii aici.

 

Artist support:
30 Ron pre-sale
50 Ron at the door

29 Sept la 14:00 – 30 Sept la 06:00

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: