Pitch+Fader

Pitch+Fader – Hotel Intim – Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Pitch+Fader – Hotel Intim – Constanta

 

Un spațiu emblematic al orașului Constanța urmează să între în renovare și să reînceapă în curând, o nouă viață, insă nu înainte de a ne bucura pentru ultima oara de aerul neconvențional dat de o clădire astăzi degradată, pe care atunci când o priveşti, te simti purtat in timp. Vorbim evident de Hotel Intim, impresionanta clădire de lângă bazilica Sf. Anton, un loc care pe vremuri găzduia aur viu, artişti consacrati precum Mihai Eminescu, fiindu-i mai apoi destinat să-şi închidă porțile si să devină un spațiu ideal petrecerilor underground.

Muzica de cea mai înaltă calitate va umple cele două săli pe care le deschidem preț de o noapte, în incinta hotelului. Înainte ca seara să înceapă va așteptăm in gradina interioară pentru o degustare de vinuri, socializare și un warm-up rafinat.

Sperăm că va fi o seară magică, presărată cu muzică, dans și multe zâmbete.

 

Mai mult detalii aici.

 

Artist support:
30 Ron pre-sale
50 Ron at the door

29 Sept la 14:00 – 30 Sept la 06:00

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.


Lasati un mesaj

  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: