Haimanaua

Comedia Haimanaua la Casa de Cultura Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Pagina curenta

Comedia Haimanaua

la Casa de Cultura Constanta

 

Regia: Dan Tudor

Distributia: Dan Tudor, Tudorel Filimon, Anca Turcasiu,

 Dragos Ionescu, Adela Popescu, Andrei Duban

  Extraordinar!!! Toată presa vuiește! Politica învinge dragostea! Planurile electorale sunt date peste cap! Un cetăţean a încercat să se sinucidă. În ultima clipă este scos din apă. Salvatorul lui este declarat Omul Zilei. Oraşul îl vrea primar, familia este dezbinată.

Deznodământ tulburător! Cine este până la urmă vagabondul care a înscenat totul și cu ce scop?!

 

      Haimanaua, adaptarea hollywoodiană și plină de haz a lui Dan Tudor după Omul care a văzut moartea a lui Victor Eftimiu, surprinde prin versatilitatea montării și prin dezinvoltura cu care alternează măștile absurde ale vagabondului.

 

Alexandru Filimon este interpretat surprinzător printr-un joc al destinului de … Tudorel Filimon, secondat cu patos de senzuala Anca Turcasiu în rolul soției și de exuberanta Adela Popescu în ipostaza funny a fiicei îndrăgostite. Andrei Duban și Dragos Ionescu, actori cunoscuți și deveniți indispensabili spectacolelor lui Dan Tudor, dau siguranță și  savoare comică acestei noi și inspirate puneri în scenă.

 

Dincolo de talentul cu care ne-a convins,  Dan Tudor ştie să construiască adevărul teatral, să decupeze momente, să valorifice potenţialul unor situaţii comice, regizorul şi-a ales întotdeauna cu remarcabilă îndemânare actorii.

 

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPĂ ÎNCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE ÎȘI PIERD VALABILITATEA.

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!

Pret bilet: 50 lei

Ora de incepere: 19,00

22 octombrie 2018


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: