doua pe fata doua pe dos

Două pe față, două pe dos la Casa de Cultura Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Pagina curenta

Două pe față, două pe dos

la Casa de Cultura Constanta

 

Teatrul I.L.Caragiale Bucuresti prezinta Premiera spectacolului „DOUA PE FATA DOUA PE DOS„ in data de 29 octombrie ora 19:00 la Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta.

Numită de New York Times una dintre cele mai inteligente comedii de moravuri, „Două pe față, două pe dos” este o piesă care abundă în dialoguri spirituale, sarcastice și nespus de amuzante.

Cinci prietene se întâlnesc frecvent ca să tricoteze; aceste partide de tricotat nu sunt, de fapt, decât un pretext pentru discuții despre bărbații din viața lor sau, mai degrabă, despre lipsa acestora. Umorul acestor femei camuflează parțial un tablou sumbru în care relațiile dintre oameni se dezvoltă pe atât de greu pe cât de repede se deșiră, asemenea tricotajelor la care lucrează protagonistele piesei.

„Sunt femeie, sunt americancă, sunt mamă, câteodată scriu pentru televiziune, câteodată scriu scenarii de film; cânt la pian, tricotez, mă răstesc la univers; sunt mânioasă, sunt tristă; am o fibră de un realism comic, dar și o notă de mizantropie și idealism. Mă puteți cataloga în multe feluri atât pe mine, cât și opera mea. Dar eu, personal, aș prefera cel mai mult să fiu considerată dramaturg.” Theresa Rebeck

Distributia :

Liz:Irina CojarLily:Costina Cheyrouze
Paula:Lamia BeliganGina:Brânduşa Mircea
Marga:Raluca PetraBob:Tomi Cristin
Miles:Marius Bodochi

Coordonator: Ion Caramitru

Asistent coordonator: Patricia Katona

Scenografie: Florilena Popescu Fărcăşanu

Ilustrație muzicală: Călin Țopa

Lumini: Cristi Șimon, Ionel Manolea

Sunet: Dorel Sidorof, Florea Necșoiu

Regia tehnică: Paul Tănase

Traducere: Andreea Bibiri

 

Pret bilet :  80  lei, 60 lei

Bilete aici.


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: