Dezbraca-te

Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!

Acasa  /  Evenimente  /  Pagina curenta

Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!

Casa de Cultura Constanta

 

Regia: Serban Puiu

Distributia: Aurelian Temisan / Bogdan Stanoevici, Maria Buza / Tania Popa, Monica Davidescu / Alexandra Velniciuc, Marcelo Cobzariu, Lucian Ghimisi / Marius Gilea, Anca Dinicu.

“Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!”, avand titlul original “Don’t dress for dinner”, a fost aplaudata de-a lungul timpului in cele mai importante teatre din lume, jucata in prezent in peste 22 de tari precum SUA, Canada, Rusia, Franta, Germania, Australia, Africa de Sud.

Crezand ca sotia lui, Jacqueline, va fi plecata pe perioada weekendului, Robert, unul dintre protagonistii piesei, pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne. Angajeaza o bucatareasa iscusita sa le prepare bucate alese si drept alibiul perfect, il invita si pe amicul sau Bernard. Marea sa dezamagire vine in momentul in care afla ca sotia lui, se hotaraste sa ramana acasa. Se dovedeste ca si ea la randul ei traieste o intensa poveste de amor cu nimeni altul decat ”alibiul”, adica Bernard. Cu toate rasturnarile de situatie si quiproquo-urile, piesa ajunge sa aiba mai multe intorsaturi decat un tirbuson. Evident ca in acest ritm ametitor, se alege praful de planul initial al lui Robert. Care este solutia iesirii din aceasta situatie imposibila, va trebui sa aflam cu totii la fata locului.

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI SPECTATORI !

DUPĂ ÎNCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE ÎȘI PIERD VALABILITATEA.

DIN RESPECT PENTRU NOI!

VA RUGAM CA LA TERMINAREA SPECTACOLULUI SA VA LASATI AMBALAJELE IN COSURILE DE GUNOI EXISTENTE IN FOAYER.

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!

Ora de incepere: 19,00

Durata: 1h 45′

Pret bilet: 60, 70 si 80 lei

 


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: