Concert akcent constanta

Adrian Sînă – concert Akcent

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Adrian Sînă – concert Akcent

 

Adrian Sînă / Live Band Tour – AKCENT 20
Vineri, 19 aprilie, ora 21.30, Club Phoenix

Adrian Sina este unul dintre cei mai prolifici si de succes artisti si producatori romani. Cu peste 3,5 milioane de fani in toata lumea, piesele lansate de acesta atat solo, cat si sub numele Akcent, au depasit un miliard de vizualizari.

Debutul sau in muzica a avut loc in 1999, fiind unul dintre fondatorii Akcent, una dintre cele mai faimoase trupe din industria autohtona.

Trupa a devenit cunoscuta odata cu single-ul “Ti-am Promis”, lansat in 2001, extras de pe albumul de debut – „In Culori”, ce a fost certificat cu discul de platina in mai putin de o luna de la lansare. O serie de hit-uri locale lansate la scurt timp dupa au propulsat Akcent la statutul de staruri, cucerind piata internationala odata cu lansarea single-ului “Kylie”, versiunea in limba engleza a piesei “Dragoste de inchiriat”. “Kylie” a ajuns pe prima pozitie in multe topuri din Europa, in tari precum Olanda si Franta, in timp ce urmatoarele lansari, “That’s My Name”, “Stay With Me” si “My Passion” i-au consolidat proiectului pozitia de star international.

2018 ne-a adus un nou sound din partea trupei, cu ocazia unui nou EP pe care se regasesc single-uri ca “Stole My Heart”, “My Lady” si “Deep In Your Eyes”, ce au acumulat deja zeci de milioane de vizualizari.

“Rita”, cea mai recenta lansare a trupei, pregateste terenul pentru #Akcent20, inceputul anului 2019 insemnand celebrarea a 20 de ani de activitate a trupei

Prețul biletului: 50 de lei; telefon: 0730.617787.
Rezervările sunt valabile 24 de ore.


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: