Seawolves Bike Fest 2019

Seawolves Bike Fest 2019

Acasa  /  Evenimente  /  Diverse  /  Pagina curenta

Seawolves Bike Fest 2019

 

Editia cu numarul 12 a Seawolves Bike Fest va avea loc in weekend-ul 7-9 Iunie 2019 si se va desfasura tot pe malul marii, in Mamaia Nord, insa intr-o noua locatie, cea mai spectaculoasa de pana acum – PHOENICIA HOLIDAY RESORT!

Intrucat vechea locatie a devenit neincapatoare datorita numarului mare de participanti si capacitatii reduse de cazare si pentru ca, de 12 ani, ne propunem sa facem acest festival tot mai bun si mai bine. Asa ca am ales ca editia 2019 sa se desfasoare in cel mai apreciat complex turistic de pe litoralul romanesc, o locatie exceptionala, cu adevarat moderna, care ofera un ambient, facilitati si conditii net superioare oricarei altei locatii de pe litoral care ar putea gazdui un astfel de eveniment. Si DA – consideram ca si noi, bikerii si oamenii pasionati de motoare meritam sa ne sarbatorim pasiunea in astfel de conditii de lux!

 

PHOENICIA HOLIDAY RESORT

PHOENICIA HOLIDAY RESORT ofera toate conditiile necesare desfasurarii festivalului nostru dupa modelul cu care v-am obisnuit… si mult mai mult. Va exista parcare asfaltata pentru motoare, zona de campare la cort pe baza bratarii de acces la festival, terase si restaurante cu bauturi si mancare pentru toate gusturile si buzunarele, plaja proprie a locatiei, zona de concerte etc. Noutatea de anul acesta este ca in centrul locatiei se afla un spectaculos parc acvatic, cu piscine fancy si spatii de relaxare, care va face cu siguranta deliciul participantilor!

O alta noutate este ca, locatia dispune de multe locuri de cazare, in mai multe hoteluri de 4 si de 5 stele, cu super conditii, fiecare camera din complex oferind o panorama spectaculoasa!

Am reusit sa gasim intelegere la administratorii acestui complex, care au acceptat sa reduca cu mai bine de jumatate pretul obisnuit pentru cazarea in hotelurile de 4 stele din complex (mai exact cele aflate in jurul parcului acvatic), exclusiv pentru participantii la festival. Acesta va fi de 35 Euro de persoana, pe noapte. Va spunem pretul per persoana deoarece complexul poate oferi mai multe variante de cazare, in functie de preferintele voastre – camera double, triple etc sau chiar apartamente cu 2 sau mai multe camere.

 

Mai multe detalii, preturi si rezerari gasiti aici.


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: