Targ de Arta si Antichitati 2019

Târg de Artă și Antichități la Constanța

Acasa  /  Evenimente  /  Diverse  /  Pagina curenta

Târg de Artă și Antichități la Constanța

Ediția a IV-a

 

Avem plăcerea de a vă anunța faptul că, Vineri 5 Iulie, ora 11, va începe cea de a IV-a ediție a Târgului de Artă și Antichități ” Constanța Revival „, evenimentul urmând a se va desfășura pe toată perioada sezonului estival în Piața Ovidiu ( pe aleea din partea dreaptă a Muzeului de Istorie Națională și Arheologie ) din Constanța.

Cea de a IV-a ediție a Târgului de Artă și Antichitați „Constanta Revival” va debuta în data 5 Iulie, urmând a se desfășura pe tot parcursul sezonului estival, în locația deja consacrată… “ Aleea Anticarilor “ situată în Piața Ovidiu, în partea dreaptă a Muzeului Național de Istorie și Arheologie – Constanța.

5 iulie – 25 august 2019 | Piața Ovidiu

În cadrul acestui eveniment, artiști și colecționari din toată țara, vor oferi spre vânzare o gamă foarte variată de obiecte de artă, bijuterii de epocă, bijuterii și decorațiuni handmade, viniluri, colecționabile și antichități din toate colțurile lumii.

În premieră pentru Constanța, un stand va fi destinat unei expoziții etnografice din care vor putea fi achiziționate ii vechi și alte autentice accesorii de port tradițional românesc.

Decorul tematic va fi completat cu instalarea unor impresionante timone navale datând de la începutul secolului XX.

Târgul va fi deschis zilnic între orele 10.00 – 22.00.

Evenimentul este organizat de ArtAntik.ro & ArtAntik Gallery.


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: