cristi minculescu rock halle

Cristi Minculescu, Valter & Boro la Rock Halle

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Cristi Minculescu, Valter & Boro

la Rock Halle

 

Sâmbătă, 14 septembrie 2019, legendarul Cristi Minculescu împreuna cu Valter si Boro vor face ca Rock Halle sa vibreze, interpretand piesele ce i-au consacrat.

Când spui CRISTI MINCULESCU (voce), VALTER POPA (chitară) şi  DORU BOROBEICĂ (bass), ai în față întreaga istorie a rock-ului românesc, ai in față pe trei dintre cei mai iubiți artişti români, fără să aibă nevoie de vreo altă prezentare. E suficient să auzi Floare de Iris, Strada ta, Baby, Somn bizar și începi deja să fredonezi aceste melodii ce ne-au fost imn și care vor continua sa fie auzite doar din vocile, corzile și emoțiile celor ce le-au compus.

Oricând Cristi Minculescu dă semnalul „Bună seara, prieteni”, are puterea sa pornească în public mii de voci la unison, pentru că repertoriul lor este patrimoniu național al rock-ului românesc, coloana sonoră a amintirilor pentru 3 generații.

Abia au lansat piesa Învingători, o piesă prin care ne transmit că furtunile vieții i-au făcut mai puternici, că vremurile nu au trecut pe lânga ei lăsând doar amintirea a ceea ce a fost odată, ci că încă sunt aici, iar în ciuda intemperiilor vieții, nu fac pași înapoi, nu cedează, ci sunt învingători pe propriile forțe si vor continua să facă piese pentru voi, pentru atâtea generații.

Preț bilet: 60 lei // 14 septembrie 2019 // 22:00 // Rock Halle Constanta

 


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: