andries iese la pensie

Turneu – Andrieș iese la pensie

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Turneu – Andrieș iese la pensie

la Casa de Cultura Constanta

 

Așa se numește turneul pe care celebrul muzician urmează să îl înceapă în luna septembrie! Alexandru Andrieș este fără discuție cel mai creativ artist al ultimilor 35 de ani, lansând peste 80 de materiale discografice și susținând peste 3000 de concerte. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generații și mentor al următoarelor generații, Alexandru Andrieș este un artist unic, iar întâlnirile cu el devin evenimente de neuitat.

 

Întrebat ce înseamnă mai exact „pensionare” pentru Alexandru Andrieș, muzicianul a spus: „Și pentru mine pensionarea înseamnă același lucru ca pentru toți oamenii planetei: împlinesc 65 de ani și ies la pensie – de la toamnă nu o să mai fiu angajat al Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu București, ci un vesel și (sper) sănătos pensionar – nimic complicat sau misterios.”

 

Trebuia să aflam și dacă acest turneu este unul de adio: „Nu pot nici să vă confirm, nici să vă infirm dacă acest turneu va fi unul de adio. Ce pot să vă spun e că sigur va fi un turneu în care cei care vor veni la spectacole vor vedea alături de mine muzicieni de prima mână ai scenei românești și vor primi o listă cu multe cântece, și vechi, și noi, care sper să le facă plăcere. Mai sunt și alte surprize, dar cred că cel mai bine e să le anunțăm la momentul potrivit.”

 

Prețul biletelor:
Categoria 1 – 65 lei
Categoria 2 – 35 lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, www.entertix.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro. Puteti cumpara bilete si de la casa de bilete a salii de spectacole.

28 septembrie – Constanța (Casa de Cultura a Sindicatelor) ora 20:00


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: