degustare-crama-boeru

Degustare Crama Boeru cu Nea Jean Tita Bibu la Restaurant Ambros

Acasa  /  Evenimente  /  Diverse  /  Pagina curenta

Degustare Crama Boeru cu Nea Jean Tita Bibu la Restaurant Ambros – 26 martie 2016

Restaurant Ambros va asteapta sambata 26 martie 2016, incepand cu ora 20 la o seara exceptionala. INTRAREA LIBERA!
Fiecare soi de vin are o poveste, o culoare, un parfum. Pentru mulți, descoperirea lor este un act individual, însă ce poate fi mai plăcut decât să aflii mai multe despre ele în timp ce savurezi un pahar alături de persoane noi, la fel de pasionate de vin ca și tine?
Așa va fi pe 26 martie, la Restaurant Ambros, în Constanta , unde va avea loc o degustare marca Crama Boeru, incepand cu ora 20. Gazda va va întâmpina cu o atmosferă intimă și călduroasă, numai bună pentru a adăposti invitații. Decorul, aranjamentele și muzica buna vor fi perfecte pentru un cadru de povești cu și despre vin. Invitatul nostru Nea Jean Tita cu Cvartetul ne va delecta cu muzica, dans si voie buna din repertoriul international.
Vinurile scoase spre degustare apartin Cramei Boeru, Gama Aerodyn cu patru sortimente de vin.
Asa ca degustarea sa fie la cele mai inalte standarde, gazdele au pregatit cate un meniu format dintr un aperitiv special gandit pentru degustare.
Locul frumos face vinul bun. Întotdeauna!
Asta veti gasi sambata 26 martie la Restaurant Ambros, din Constanta: un loc frumos, un vin bun, oameni frumosi care vor impartasi cu voi povesti cu si despre vin.
Va asteptam! Intrarea libera.
Info si rezervari: 0754 075 075 /0341 441 058


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: