ada-milea-concert-caritabil-phoenix

Concert caritabil Ada Milea şi Bobo Burlăcianu – Club Phoenix – Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Concert caritabil Ada Milea şi Bobo Burlăcianu – Club Phoenix – Constanta – 17 aprilie 2016

 

Campania Music for Autism vă invită la un concert caritabil susținut de Ada Milea şi Bobo Burlăcianu, duminică 17 aprilie 2016, ora 21.00 în Club Phoenix Constanța.
Ada Milea şi Bobo Burlăcianu, membru al trupei Fără Zahăr, două figuri care s-au remarcat în peisajul muzical românesc graţie versurilor de un umor inconfundabil, s-au întâlnit pe aceeaşi scenă în urma cu mai mulţi ani, iar în prezent cântă tot împreună.
Music for Autism, un proiect început în 2012 cu scopul de a sprijini copii cu autism si alte dizabilitati, care s-a bucurat încă de la început de succes devenind astfel proiectul umanitar pe poziție fruntașă cu reușite nenumărate.
Fondurile strânse timp de 3 ani au ajutat la realizarea unui mini-laborator de cofetărie-patiserie pentru integrarea socio-profesională a tinerilor cu dizabilităţi din cadrul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Albatros” Constanţa, la realizarea unei sali de stimulare senzoriala in Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Maria Montessori” Constanta şi la susţinerea unor terapii prin hipoterapie Asociaţia de Terapii Suportive Hipoterapia.

Scopul viitor al Campaniei ” Music for Autism” este de a realiza o sală de muzică pentru copiii cu dizabilităţi din Centrele Şcolare pentru Educaţie Incluzivă din Constanţa..

https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania

Alatură-te de Campania „Music for Autism”!!!

REZERVARI: 0730 617 787


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: