curs-prim-ajutor-parinti

Curs de prim ajutor pentru parinti – Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Diverse  /  Pagina curenta

Curs de prim ajutor pentru parinti  – Constanta – 16 aprilie 2016

 

Specialistii in urgente medicale alaturi de noi

Fiindca parintii nostri isi doresc sa fie mereu informati,
Fiindca anticipeaza anumite situatii si se pregatesc pentru ele.
Se pare ca dorinta de a fi cat mai pregatiti in situatiile neprevazute, este deja o nevoie constanta a parintilor care ne urmaresc si ne trec pragul.

Ne dorim ca informatia sa va fie transmisa de persone specializate din domeniu si adesea ele ne sunt recomandate de voi.

Daca voi ati considerat ca unul dintre medicii cu care ati avut o relatie la un moment dat v-a impresionat, iar ulterior ne-ati sugerat o colaborare cu el,
Noi am luat legatura si iata-ne!

Organizator BB Center: Suntem intr-o colaborare noua, iar publicul nostru si-ar dori sa va cunoasca.
Cursurile noastre sunt remarcate in Constanta si intreaga tara prin apropierea de parinti, deschidere fata de nevoile publicului si informarea prin specialistii din diverse domenii.
Ne spuneti cateva cuvinte despre dvs?

Dr. Alexandra Cojocaru – medic specialist Medicina de Urgenta , medic rezident Anestezie-Terapie Intensiva (in ultimul an):
„Am lucrat in serviciul SMURD atat terestru, cat si aerian, am predat Urgente Medicale studentilor de la Facultatea de Medicina, in present predau cursuri de prim-ajutor angajatilor firmelor care solicita.

Am o experienta de 10 ani in urgentele medicale si chirurgicale, atat la adulti, cat si la copii, atat in spital, cat si in faza de prespital, iar in ultimii 3 ani mi-am completat si aprofundat cunostintele prin intermediul celei de-a doua specialitati.”

Organizator: Ce se va intampla la cursul organizat in BB Center?

„A lucra cu copiii si a preda notiuni de prim-ajutor pediatric – sunt actiuni complexe, dar imi ofera o mare satisfactie personala si profesionala.
Imi doresc sa transmit parintilor o parte din cunostintele mele teoretice si practice, in speranta ca, daca vreodata vor avea nevoie de aceste notiuni, sa le poata aplica si utiliza cat mai corect.”

Organizator: Ce considerati ca este important sa afle parintii?

„Vom vorbi despre ce e indicat sa facem in caz de:
-stop-cardiorespirator
-obstructie de cale aeriana
-convulsii
-febra
-intoxicatii
-traumatisme
-arsuri.

Vor fi prezentari power-point, intrebari, raspunsuri, filmulete, demonstratii practice si suport de curs pentru fiecare participant(a).”

Cand?
16 Aprilie 2016, intre orele 9.00-12.30

Unde?
Hotel Ibis

Investitia?
100 lei /persoana
150 lei /familie (reducerea este pentru o a doua persoana care este implicata in ingrijirea copilului: tata, bunica, bona, matusa)

Inscrieri
email: lilianatudose@bbcenter.ro
Relatii telefon: 0766680295


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: