vita-de-vie

Vita de vie – La Barba Neagra – Vama Veche – Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Vita de vie – La Barba Neagra – Vama Veche – Constanta – 30 aprilie 2016

La Barba Neagra te invita sambata , 30 Aprilie , in seara de Inviere, de la ora 21:30 intr-una dintre cele mai tari locatii din Vama Veche pentru o seara de magie alaturi de showul live al trupei Vita de Vie !

PRET BILET : 40 lei .

Biletele se vor gasi in format fizic in incinta localului iar rezervarile se pot face la 0758 352 896 incepand de azi , 30 Martie .

Anul 2016 este prilej de sarbatoare pentru Vita de Vie deoarece implinesc 20 de ani de activitate. Totodata , pe 29 octombrie, vor lansa următorul album printr-un concert care va avea loc la Arenele Romane, unde primele 500 de bilete pot fi achiziționate cu 50 lei, următoarele 500, cu 60 de lei, iar ultimele 500, cu 70 de lei.
Detaliile le găsiți pe IaBilet (https://goo.gl/h5x43c), EventBook (https://goo.gl/iu0eRK) și pe AmBilet (http://goo.gl/KkrEzK).

Două dintre piesele de pe viitorul album sunt lansate deja: Inimi surde (https://youtu.be/tVWpq3icv0I) și Luna și noi (https://youtu.be/3MptxGVhWvY) .

La Barba Neagra , Vama Veche, se afla imediat pe stanga cum intrii pe „Magheru” sau pe „strasse” mai exact pe str. Ion Creanga nr. 10 si ofera servicii de cazare complete cat si preparate culinare/pizza/bauturi aflate in meniu .

FB: www.fb.com/vitadevie
Site: www.vitadevie.ro
Youtube: www.youtube.com/vitadevieofficial

More updates soon !


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: