romanouche

Concert RoManouche – Club Phoenix – Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Concert RoManouche – Club Phoenix – Constanta – 24 mai 2016

 

Concert trăznet cu trupa RoManouche! Evenimentul cel mai important al muzicii de jazz și world.

Dynamic Art vă invită marți, 24 mai, ora 20 la Clubul Phoenix din Constanța, să descoperiți talentul de excepție al muzicienilor din trupa RoManouche. De la jazz standard și etno jazz, până la jazz manouche și world music, cei 6 instrumentiști valoroși vă vor ține într-o atmosferă electrizantă mai bine de o oră.

RoManouche este un mixt internațional și etnic. Compozitorul și interpretul Nicolas Simion, la clarinet, caval și taragot, Giani Lincan, un maestru al țambalului, irezistibilul violonist Costel Nițescu, bulgarul Martin Lubenov, un acordeonist fascinant, norvegianul Ola Rokkones, un saxofonist îndrăgostit de muzica românească, basistul Răzvan Cojanu, un adevărat stâlp ritmic și armonic al trupei. Cu toții contopiți într-o singură respirație – RoManouche.

Concertele trupei RoManouche fac parte din proiectul cultural „Another face of the Roma Culture”, proiect ce urmărește să contribuie în mod direct la toleranța față de minoritățile defavorizate prin promovarea combaterii discursului instigator la ură și a rasismului într-o manieră eficientă: prezentarea aspectelor pozitive ale culturii minorității rome în fața unui public larg, atât intern, pe teritoriul României, cât și pe meleaguri străine, în Norvegia în cadrul unor manifestări culturale având ca invitați și muzicieni romi de excepție.

#ЯoManouche


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: