expo-agro-util-constanta-2016

Expozitia ExpoAgroUtil 2016 – Pavilionul Expozitional Mamaia – Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Diverse  /  Pagina curenta

Expozitia ExpoAgroUtil 2016 – Pavilionul Expozitional Mamaia – Constanta – 26 -29 mai 2016

 

Târgul internaţional EXPOAGROUTIL, care se află la a XXIV– a ediţie şi se va desfăsura în perioada 26 – 29 mai 2016 pe platforma CENTRULUI EXPOZIŢIONAL CONSTANŢA, reprezintă o traditională întâlnire dintre CERERE şi OFERTA.

Ediţiile trecute s-au dovedit a fi un real succes, mulţi dintre expozanţi exprimându-şi dorinţa de a îşi reînnoi participarea la acest eveniment.

Numărul estimat de vizitatori- 5 000.

Această ediţie de EXPOAGROUTIL va aduce în acelaşi loc producători, importatori şi comercianţi din diferite domenii : tractoare, combine, maşini şi echipament agricol, agenţi de fertilizare şi protecţia plantelor, produse agricole şi alimentare, maşini şi echipamente din industria alimentară, material săditor şi seminţe, produse alimentare organice şi tradiţionale, apicultură, gradinărit, finanţe şi asigurări (în special din domeniul agricol), care vor participa de asemenea şi la întâlniri de afaceri şi vânzari promoţionale.

Centrul Enterprise Europe Network Constanţa din cadrul CCINA Constanţa va organiza un Parteneriat de afaceri în colaborare cu alte centre Enterprise Europe Network din Bulgaria (Dobrich şi Silistra) şi Turcia (Adana) în cadrul acestui eveniment, pentru a oferi firmelor participante, prin stabilirea de întâlniri bilaterale, o bună oportunitate pentru identificarea unor noi parteneri de afaceri şi demararea cooperării în afaceri în domeniul agriculturii şi activităţilor conexe.

Dacă doriţi să participaţi la Parteneriatul de afaceri să vă rugăm să vă înscrieţi folosind link-ul:
Registration Form

Veţi fi contactati în timp util de reprezentanţii Centrul Enterprise Europe Network Constanţa.

Companiile interesate să participe ca expozanti sunt rugate să compleze şi să transmită Adeziunea Contract anexată, până cel mai târziu în data de 15 mai 2016, pentru ca datele de identificare să fie cuprinse în catalogul târgului.

Apreciind că prezenţa dumneavoastră la EXPOAGROUTIL 2016 va aduce o valoare în plus evenimentului, vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate pentru colaborare şi vă aşteptăm alături de noi !


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: