ma-mut-sau-nu-ma-mut

Ma mut sau nu ma mut – Casa de Cultura Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Teatru  /  Pagina curenta

Ma mut sau nu ma mut – Casa de Cultura Constanta – 13 mai 2016

 

Ma mut sau nu ma mut ? Aceasta e-ntrebarea !

Regia: Gelu COLCEAG
Distributia: Adriana TRANDAFIR – mama, Adrian PADURARU – iubitul mamei, Carmen TANASE – sotia lui,
Andreas PETRESCU – Andrei (fratele mai mare), Anca DINICU / Doina TEODORU – fata de la masaj erotic

Ioana ANCEA / Oana PUSCATU – politista, Gabriel FATU – Gabriel (fratele cel mic)
Dupa „Ma mut la mama” si „Ma mut la…tata?” a aparut si partea a treia: „Ma mut sau nu ma mut? Aceasta e-ntrebarea!” O trilogie de comedie, primul serial de teatru, din Romania!!!

Mama are un iubit. Asta nu ar fi o problema. Totusi, are aproape 60 de ani. Nici asta poate nu ar fi chiar o problema. Doar ca baietii ei nu sunt de acord. Dragostea lor trebuie sa ii fie suficienta. Iubitul vine in casa. Baietii incearca sa scape de el. Partea buna este ca iubitul ei are un suflet bun si nu se supara pe ei. Partea rea este ca nu are cand sa se supere pe ei, pentru ca i s-au pus laxative in bautura. Cate? Cam cate sa il tina la baie ocupat o zi intreaga.
Pana la urma, dragostea invinge, baietii pleaca la casele lor si mama ramane singura cu iubitul ei. Ai senzatia ca nimic nu se mai poate intampla.
Asa e: Doar ai senzatia!
Pentru ca…mai vine cineva. Sotia lui!!
Am putea numi spectacolul, ”Mama, iubitul ei si sotia acestuia”. Dar ar fi pacat. Trilogia ”Ma mut..” trebuie sa mearga pana la capat.
”Ma mut la mama” i-a facut pe oameni sa rada atat de tare, incat a fost nevoie sa inventam ”Ma mut la…tata?”. Succesul a continuat, asa ca hai sa vezi daca ”Ma mut sau nu ma mut? Aceasta e-ntrebarea!!!”
Ora de incepere: 20,00
Pret bilet : 60 lei


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: