punem-constanta-in-guiness-book

Punem Constanta in Guiness Book ? – Plaja Modern Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Diverse  /  Pagina curenta

Punem Constanta in Guiness Book ? – Plaja Modern Constanta – 28 mai 2016

 

28 Mai 2016! Este data in care Constantenii, Romania isi vor da mana pentru 5 minute in incercarea de a dobori recordul Guiness Book pentru cel mai mare dans sincron grecesc.
Este deasemenea ocazia de a arata Europei, lumii intregi ca aici nu sunt conflicte, nu sunt animozitati si toate etniile prezente pe teritoriul Romaniei, toti cetatenii sunt si au in inima aceasta tara.
Acest eveniment in afara de incercarea de dobori acest record mondial va demonstra unei lumi intregi, la propriu ca, aici, pe plaiul Romaniei, orgoliile, razboaiele, extremismul sau ideologiile de orice fel pot fi “supuse” prin dans si voie buna.
Cum zilnic zeci de oameni se alatura evenimentului, mai jos cateva relatii, bineinteles cele de la aceasta ora:
Evenimentul va incepe cu o parada a porturilor nationale unde romani, greci, turci, rusi s.a.m.d. isi vor etala straiul popular, incepand la de poarta 1 a portului Constanta, pe faleza Cazinoului, tranzitand portul Tomis si incheindu-se pe plaja Modern unde va avea loc evenimentul propiu zis !
Dupa eveniment care va consta in interpretarea dansului deja consacrat Sirtaki ce va dura 5 minute si il puteti invata de la youtube …https://www.youtube.com/watch?v=z90lL4Q0Z0g sau lahttps://www.youtube.com/watch?v=1I8nqyF-VRA, dans ce va fi urmarit si jurizat de catre arbitri Guiness Book ce vor veni special pentru aceasta, va urma cum ne sta bine pentru a incheia in triumf un concert de muzica LIVE greceasca in aceeasi locatie !
Va rugam sa urmariti si pagina de Facebook a comunitatiihttps://www.facebook.com/ComunitateaElenaElpisConstanta/
De aemenea, Comunitatea Elpis Constanta organizeaza cursurile de dans, iar programul va fi facut public pe Facebook sau la cerere.
Astfel,Uniunea Elena din Romania invita toti iubitorii de muzica greceasca sa ia parte la acest eveniment inedit in Romania pe 28 Mai 2016, impreuna intr-un dans al prieteniei, increderii si sperantei: SIRTAKI de Cartea Recordurilor!


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: