tinimtex-mai-2016

Targ National de Imbracaminte si Incaltaminte – Tinimtex – Mamaia 2016

Acasa  /  Evenimente  /  Diverse  /  Pagina curenta

Targ National de Imbracaminte si Incaltaminte – Tinimtex – Mamaia 2016 –

18 – 22 mai 2016

 
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța), în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța (CJC), organizează, în perioada 18 – 22 mai 2016, a 67 – a ediție a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte – Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.

Publicul constănţean se va putea bucura în cadrul evenimentului, de oferte speciale la cele mai noi colecții de haine, pantofi și accesorii, articole menite să răspundă tuturor gusturilor cumpărătorilor.

Numărul mare de participanţi și suprafața ocupată, confirmă faptul că TINIMTEX se bucură de notorietate pe piața expozițiilor de profil și reprezintă un eveniment din ce în ce mai atractiv pentru expozanți si mai ales pentru cumparatorii constănțeni.

Locul de desfășurare și amplasare:
Pavilionul Expozițional Mamaia – Confecții textile adulți, tricotaje, lenjerie, articole copii, articole home – deco.
Centrul de Afaceri Eurolitoral (Fostul Bingo Europa, vis-a-vis de Pavilionul Expoziţional) din staţiunea Mamaia – Încălțăminte și marochinărie, genți și accesorii, confectii din piele si blana.


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: