cum-se-cuceresc-femeile

Cum se cuceresc femeile – Casa de Cultura Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Teatru  /  Pagina curenta

Cum se cuceresc femeile – Casa de Cultura Constanta – 6 iunie 2016

 

TEATRUL METROPOLIS
prezinta
CUM SE CUCERESC FEMEILE
o comedie de Woody Allen

Regia: Liviu Lucaci
Distributia: Claudiu Bleont, Angel Popescu, Patru Gavril / Liviu Lucaci, Alexandra Salceanu, Sorina Stefanescu, Alexandra Laura Badea, Irina Caramizaru

Cum se cuceresc femeile?
Spectacolul “Cum se cuceresc femeile” este o imbinare ingenioasa intre teatru si film, o comedie spumoasa, impletind timp de 1h si 50 de minute comicul de situatie si de limbaj, intr-o maniera in care piesa poate fi considerata si “o terapie prin ras și un bun prilej de autocunoaștere” (Claudiu Bleont).
Spectacolul începe cu proiecţia unui fragment din filmul Casablanca, cand il gasim pe protagonistul principal, Allan Felix in interpretarea lui Claudiu Bleont, devastat de un divorţ, îmbracat în pijamale cu palaria indesata pe cap si ochelarii pe nas.
Prietenii sai foarte buni Dick Christie (Liviu Lucaci/Patru Gavril) si sotia sa Linda (Alexandra Salceanu) încearca sa il ajute să iasa din aceasta zona depresiva prezentandu-i tot felul de opţiuni si incercand sa-i aranjeze o serie de intalniri amoroase care, toate, ies prost.
Actiunea are in centru lupta lui Allan intre relatia tu-eu, barbat-femeie, conflictul intre barbatul-cuceritor si si barbatul- prieten, indragostit de sotia amicului lui. Gandurile lui Allan, discutiile pe care le are cu Bogart – idolul sau pe care incearca sa-l imite – si cu fosta sotie, dualitatea protagonistului de la barbatul demoralizat, incapabil de a cuceri o femeie pana la barbatul cuceritor, experientele amoroase relatate si fanteziile lui cinematografice, toate acestea fac din acest spectacol o comedie de situatii irezistibila.
Daca spectacolul a inceput cu o proiectie, si pe parcursul acestuia ne-am bucurat si am descoperit gandurile lui Allan datorita “cadrelor” regizorului Tudor Jurgiu, finalul nu poate fi altfel decat tot proiectarea unui fragment din filmul “Casablanca”.
“Cum se cuceresc femeile”, un Woody Allen incantator, teatru si film deopotriva, un spectacol cum nu ati mai vazut, jucat de o echipa minunata de actori.
Pret bilet: 50, 60, 70 si 80 lei
Ora de incepere: 19,30


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: