mica-sirena-iunie2016

Mica Sirena – Teatrul de Papusi Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Copii  /  Pagina curenta

Mica Sirena – Teatrul de Papusi Constanta – 12 iunie 2016

 

Fascinanta poveste a Micii Sirene prinde viață pe scena Teatrului pentru Copii și Tineret Constanța ”Căluțul de mare” ilustrând o lume marină mirifică, avându-i ca personaje principale pe Mica Sirenă, ce iși dorește din tot sufletul să trăiască în lumea pământeană și pe Prinț, pe care ea îl salvează de la înec în timpul unei furtuni când corabia lui este înghițită de valuri. Alături de sirena inimoasă, îi regăsim pe regele mării, pe surioarele Micii Sirene dar și pe țestoasa înțeleaptă care o ajută să scape de meduzele buclucașe, cât și pe micul crab ce o sfătuiește întotdeauna de bine pe micuța sirenă.

Curajoasa sirenuță o va înfrunta pe caracatița vrăjitoare, care îi răpește vocea minunată dar vrea și inima prințului pentru a trăi pe uscat.
Din fericire, la final vraja se destramă, caracatița-vrăjitoare este învinsă, iar Mica Sirenă și Prințul se căsătoresc și astfel, ambițioasa sirenă va trăi pe pământ la palat, alături de prințul ei.

Decoruri acvatice fascinante, muzica ritmată, luminile misterioase, o regie extrem de elaborată toate combinate cu măiestria actorilor, ce mânuiesc păpușile creează cadrul perfect pentru un spectacol antrenant atât pentru micuți cât și pentru însoțitorii lor.

 

adaptare dupa H. Ch. Andersen
Regia și scenariul: Cristian Mitescu
Scenografia: Eugenia Tărășescu-Jianu
Coregrafia: Sergiu Ionuț Anghel
Muzica: Alexandru Berehoi


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: