veg-fest-2016

Veg Fest 2016 – Bistraw Verde Viu Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Diverse  /  Pagina curenta

Veg Fest 2016 – Bistraw Verde Viu Constanta 6-12 iunie 2016

 

O săptămână plină de evenimente interesante: de la ateliere de gătit, prezentări de produse, conferințe, workshop-uri, expoziții și multe altele, toate sub un singur nume – VEG FEST 2016.

Bistraw Verde Viu – Fabrica de Sanatate va fi principala gazdă a Veg Fest 2016 pentru constănțeni.

Agenda evenimentelor:
Marti 7.06 – Reflexia sanatatii la exterior
O calatorie in lumea plantelor, cu Laura Busoic, Oana Stan si Alec Blenche Prezentare despre beneficiile plantelor asupra organismului, atat in scop estetic, la exterior, cat si vindecator, la interior, alaturi de Alec Blenche, consilier in alimentatie si stil de viata sanatos, Oana Stan, cofondator produse Techir Profesional si Laura Busuioc, initiator concept frumusete 3D.

Miercuri 8.06 – Lansare Summer Slim DETOX 2016
In fiecare sezon, Bistraw Verde Viu lanseaza cate un program de detoxifiere cu sucuri, specific pentru fiecare perioada in parte. Asadar, Alec Blenche va sustine o prezentare despre programul de detoxifiere de vara, vorbindu-ne despre beneficiile detoxifierii si importanta acesteia pentru un organism sanatos. De asemenea, Alec ne va vorbi in cadrul prezentarii despre nutritive si importanta unui stil de viata armonios, cu alimentatie vegana.

Joi 9.06 – Live Cooking Vegan & Raw Vegan cu Alina Barbu, Raw Chef
Alina Barbu este Raw Chef si creatoarea produselor magice din gama Bistraw Verde Viu. Premiata pe podium la toate concursurile la care participa si cu o mare experienta si pasiune pentru mancarea sanatoasa, Alina ne va face o sediune de live cooking si ne va explica mai multe despre alimentatia vegana.

Sambata 11.06 – Raw Vegan Summer Party in aer liber, concert live + smoothie night – Pta. Ovidiu
Pentru ca este vara, iar vremea ne invita in aer liber, vom organiza un eveniment de relaxare, cu muzica live, sucuri sanatoase si armonie, pe terasa Bistraw Verde Viu.

Agenda completă VEG FEST 2016, dar și mai multe informații vor fi publicate pe www.veg-fest.ro

VEG FEST este un eveniment organizat de Asociația Vegetarienilor din Romania și Do Good Academy și susținut de THE CODE.


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: