vrajitorul-din-oz

Vrajitorul din Oz – Casa de Cultura Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Copii  /  Pagina curenta

Vrajitorul din Oz – Casa de Cultura Constanta – 8 iunie 2016

 

Teatrul Excelsior din București

prezinta

spectacolul de teatru pentru copii,

”Vrăjitorul din Oz”
Spectacolul face parte din Campania ”Caravana cu povești”, pe care „Un părinte mai bun” a demarat-o la nivel național și care își propune să aducă în viața copiilor și a părinților cele mai frumoase povești ale copilăriei, în cel mai frumos mod posibil, prin teatru- pentru că spectacolul este cea mai bună modalitate de a le deschide celor mici universul imaginației și de a se dezvolta, spre a deveni oameni deschiși, cu o cultură foarte bogată.
”Vrăjitorul din Oz” pus în scenă de Teatrul Excelsior București este o întâmplare cu muzică de Petre Bokor, după romanul omonim al lui Lyman Frank Baum, fiind destinată copiilor cu vârstă între 3 şi 12 ani. Este un spectacol unic, în care decorurile, jocul actorilor şi muzica sunt pe aceeaşi linie, de excepție, astfel încât toți copiii şi părinţii gustă din plin întregul spectacol. Personajele sunt simpatice, povestea este cursivă şi îi face pe copii să urmărească cu sufletul la gură derularea momentelor de pe scenă. Pantofii roşii ai lui Dorothy, costumaşele şoriceilor veniţi să-i dea o mână de ajutor fetiţei, costumul Marelui Oz, toate colorate, atent concepute și frumos create, completează tabloul vesel al piesei.
Ca orice poveste, Vrăjitorul din Oz, le transmite copiilor o pildă la care să se gândească şi când ajung acasă. Vor afla cât de importante sunt valori precum prietenia şi dreptatea și vor descoperi noțiuni de o importanță covârșitoare ca iubirea, devotamentul, curajul, inteligenţa, speranţa şi priceperea.
Fiecare familie sa va bucura de timp valoros petrecut împreună, pentru că vor avea prilejul să zâmbească și să se veselească, să se regăsească în personaje, să se transpună în cele preferate, conturând o poveste a lor, originală, personală. Și să-și creeze astfel amintiri pentru toată viața.
Bilete sunt disponibile la casieria Casei de Cultura a Sindicatelor si online, pe www.unparintemaibun.ro,
Preț bilet: 25 lei
Ora de incepere: 18,00


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: