FAMLESS-LA BARBA NEAGRA

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

FAMLESS-LA BARBA NEAGRA – 08 IULIE 2016

 

„Tiberiu Albu, castigatorul VOCEA ROMANIEI 2014, vine pentru prima data in Vama Veche – La Barba Neagra, alaturi de trupa lui, Fameless!

Fameless s-a infiintat in martie 2015, la initiativa lui Tiberiu Albu, care, dupa castigarea concursului Vocea Romaniei 2014, a vrut sa isi formeze o trupa rock. Ceilalti membri ai trupei sunt: Mihai „Angus” Vasile – chitara, Șerban-Ionuț Georgescu – bass si Andrei Ilie – tobe.

Trupa s-a lansat oficial pe 29 mai, in cadrul show-ului „Romanii au Talent”, de la ProTV, unde au prezentat piesa de debut „Right Now”. Primul concert oficial a avut loc pe 26 iunie, la Hard Rock Cafe, in fata a mai bine de 600 de fani!

Primul single al trupei, „Show Me How to Live”, a fost prezentat in premiera la Media Music Awards 2015, in Sibiu, in fata a 40.000 de oameni! Varianta de studio, lansata in decembrie 2015, a fost foarte bine primita de public si critica de specialitate, intrand in playlist-urile radio-urilor de rock din Romania.

Al doilea single, „For the Love of God”, a fost cantat pentru prima oara la finala concursului Vocea Romaniei 2015, fiind foarte laudat de fani, critica de specialitate si multi muzicieni cunoscuti ai scenei de rock din Romania. Varianta de studio, lansata in februarie 2016, a intrat imediat in programele de rotatie ale radio-urilor din Romania.

Pe 18 martie 2016, Fameless s-a reintors pe scena unde si-a facut debutul, prezentand un show conceput special, in fata unui Hard Rock Cafe plin! Cei prezenti au laudat progresul trupei din ultimile luni si au recunoscut Fameless ca una dintre cele mai importante aparitii ale rock-ului romanesc din ultimii ani!”
Informații și rezervări
Raluca 0727488470
Adrian 0758352689
Suport artiști 15 Ron


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: