constanta-noaptea-lunga-a-filmelor-scurte

Noaptea lunga a filmelor scurte – Parcul Tabacariei Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Diverse  /  Pagina curenta

Noaptea lunga a filmelor scurte – Parcul Tabacariei Constanta – 2 iulie 2016

 

Anul acesta, selecția oficială de scurtmetraje de la Noaptea Lungă a Filmelor Scurte ajunge și la cinefilii din CONSTANȚA!

Pe 2 iulie, Parcul Tăbăcăriei din Constanța va găzdui scurtmetraje premiate și aplaudate de juriile festivalurilor de la Oscar, Bafta, Berlin sau Clermont-Ferrand. Timp de 8 ore, pasionații de filme în doze mici vor putea urmari cu sufletul la gură animații amuzante, ficțiuni fascinante, comedii apetisante, dar și documentare valoroase. Detalii despre filmele de la Noaptea Lungă ediția 8: http://bit.ly/28KCdx0

Alături de cele câteva mii de spectactori prezenti la maraton, constănțenii vor avea rolul jurului. Acela de a putea vota scurtmetrajul preferat din selecția de filme, printr-un vot în competiția ShortsUP Audience Award. Filmul care va primi cele mai multe voturi din partea publicului va deveni câstigatorul Noptii Lungi a Filmelor Scurte.

Ediția-satelit a evenimentului Noaptea Lungă a Filmelor Scurte este realizată în Constanța cu sprijinul: Asociația Descoperă Constanța și Primăria Municipiului Constanța.

Biletele pentru Noaptea Lungă a Filmelor Scurte pot fi achiziționate la fața locului.

Mai multe detalii despre maratonul cinematografic: http://bit.ly/28JR1NP


  • Detalii
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: