Alexandra Usurelu Concert Extraordinar la Papa la Soni

Alexandra Usurelu Concert Extraordinar la Papa la Soni

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Alexandra Usurelu Concert Extraordinar la Papa la Soni – 5 august 2016

 

Alexandra Ușurelu face un popas in data de 5 august la Vama Veche cu un nou concert spectaculos alături de band-ul ei. Incepând cu ora 22:00, la Papa la Șoni se vor auzi live toate cântecele de pe albumul ”La capătul lumii”, dar și cântece din noul album.

Alexandra Ușurelu este vocea caldă, curată și blândă, ce cântă despre oameni și emoții, nu despre lucruri și întâmplări, cu o sensibilitate aparte.
Albumul de debut al Alexandrei, „La capătul lumii”, a câștigat distincția „Cel mai bun album al anului 2015”, după ce a primit mai multe nominalizări din partea Societății Române de Radiodifuziune și s-a distribuit într-un an de la lansare în peste 10.000 de exemplare fizice și în format digital, fiind unul dintre cele mai bine vândute albume indie din România.
Cu peste 300 de concerte susținute în ultimii 3 ani, Alexandra Ușurelu a devenit rapid una dintre cele mai îndrăgite artiste independente.
Alexandra este singurul artist român care a susținut două turnee în paralel în toată țara.
Unul dintre turneele naționale ale Alexandrei, turneul ”PUR”, a fost deschis prin concertul simfonic ”PUR”, ce s-a bucurat de un succes real, fiind desfășurat cu casa închisă în Sala Mare a Teatrului Național București.
În prezent, Alexandra Ușurelu pregătește lansarea primului său DVD filmat la concertul simfonic din Sala Mare a Teatrului Național, dar și lansarea celui de-al doilea album al său.

Biletele la concert se găsesc la 35 RON până în ziua evenimentului și 45 RON în ziua evenimentului, în rețeaua Iabilet.ro.


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: