Scarlet Aura concert La Barba Neagra

SCARLET AURA La Barba Neagra – Vama Veche

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Scarlet Aura La Barba Neagra – Vama Veche

Trupa SCARLET AURA, care până de curând a fost cunoscută publicului sub numele de AURA, revine in tara pentru a sustine un concert la Barba Neagra in Vama Veche!
AURA a anunțat schimbarea numelui în SCARLET AURA la show-ul susținut pe 16 decembrie la Sofia, în deschiderea trupei ACCEPT. Schimbarea numelui a venit odată cu semnarea unui contract cu Metal Music Bookings & Management din Regatul Unit al Marii Britanii.
AURA s-a înființat la finalul lui 2013, odată cu lansarea primului single cu videoclip – Serif Stelar. Trupa a lansat primul album, „The rock chick”, în martie 2014, iar la scurt timp după, primul single cu videoclip în engleză, numit „Tomboy”. În 2014, a câștigat concursul „The black sea of the Bands” la Kavarna Rock Fest, după care a susținut mai multe concerte, atât în România, cât și internaționale, alături de nume ca Helloween, Gotthard, Sabbaton, Nazareth, Delaine, Battle Beast, Dave Evans, Accept și mulți alții.
În perioada următoare, formația va susține un turneu internațional de promovare a primului album „Falling Sky”, sub noua titulatură. Discul va ieși pe piață în curând.
Trupa Scarlet Aura este formată din: Aura Danciulescu – voce, Mihai Danciulescu – chitară, Catalin Ungureanu – Bass , Matthias Klauss– tobe.

Suport artiști 25 de Ron
Rezervări la 0727488470- Raluca
0758352896 – Barbă Neagră


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: