Strongman Mamaia 2016 - Editia 6

Strongman Mamaia 2016 – Editia 6

Acasa  /  Evenimente  /  Diverse  /  Pagina curenta

Strongman Mamaia 2016 – Editia 6 – 20 august 2016

 

STRONGMAN MAMAIA 2016 – EDITIA 6
(Romania’s strongest man)

Pe data de 20 august 2016, Asoctiatia Sportiva „Omul de fier” in parteneriat cu Asociatia Litoral – Delta Dunarii organizeaza competitia destinata celor mai puternici barbati din Romania, STRONGMAN MAMAIA, competitie ce sa va afla la editia cu numarul 6!

5 probe de forta, in care se vor intrece cei mai puternici barbati din Romania, alaturi de invitati speciali din Republica Moldova, Serbia si Anglia.

In acest an, publicul va avea parte de numeroase suprize pe care le vor putea „gusta” in fiecare pauza dintre probele de strongman.
Asadar, obiectivul acestui tip de organizare al unui asemenea eveniment spectaculos este de a va prezenta si a promova catre dvs., spectatorilor si telespectatorilor, practic cea mai veche miscare sportiva din toate timpurile! Un sport pe cat de greu, pe atat de spectaculos in care un numar de sportivi colosi si extrem de puternici, va vor incanta privirile mutand sute si tone de kilograme pe anumite distante, intr-un timp inimaginabil de rapid pentru omul de rand.
De la an la an, dorim sa va facem cat mai familiarizati cu acest sport si sa reusim sa va daruim cateva ore de neuitat, pentru ca nu zilnic se poate vedea un astfel de eveniment LIVE si nici macar televizat.

Aceasta competitie-traditie, a reusit sa „supravietuiasca” datorita oamenilor din public, al manifestarii lor pentru a mai vedea aceasta competitie pe viitor, dar si prin sprijinul extraordinar al sponsorilor care au fost alaturi de noi si initiativa noastra, inca din anii precedenti si care continua sa ne sustina!

Va multumim pentru timpul acordat si va asteptam in numar cat mai mare, din toate colturile tarii, sa va simtiti bine la mare alaturi de sportivi in acest show spectaculos care va avea loc pe 20 august 2016, in Piateta Perla – Mamaia.

CINE ESTE CEL MAI PUTERNIC ROMAN ???
VINO SI VEZI !


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: