Tango del Mar - Concert si Show de Tango pe malul marii

Tango del Mar – Concert si Show de Tango pe malul marii

Acasa  /  Evenimente  /  Diverse  /  Pagina curenta

Tango del Mar – Concert si Show de Tango pe malul marii – 06 august 2016

 

Va invitam la o seara plina de frumusete, pasiune, senzualitate si surprize. Totul in linia ritmurilor autentice de tango, irezistibile si insinuante sustinute de artisti argentinieni si romani – Mariano Castro (Narcotango) & Cvartet Passione si Jezebel Tango Project.

Vor dansa pe scena 5 cupluri de la scoli de tango din tara inclusiv campioana Europeana de Tango 2015 – Laura Iaru si partenerul ei argentinian. Alaturi de ei vor participa zeci de dansatori din comunitatea de tango din Bucuresti si din tara.
Dansatorii de tango vor avea un spatiu de dans unde pot dansa atat pe perioada concertului cat si dupa ora 23.00 cand DJ va fi Laura Iaru.
Concept: Dragos Samoil (Tangopasion).
Gazda Evenimentului: Luana Ibacka

Tangoul celebreaza misterul si magia intalnirii intre un barbat si o femeie. Vino alaturi de prietenii tai, cu partener(a) sau singur, vino sa celebrezi si sa fii celebrat!
Va fi si o lectie demonstrativa in care puteti invata magia imbratisarii de tango. Corpul, sufletul, dansul si viata voastra nu va mai fi la fel dupa aceasta! Toate vor fi mai pasionale si mai savuroase!

Program:
19:00 – Lectie deschisa de tango pentru incepatori – NU ITI TREBUIE PARTENER. Poti veni lejer, chiar si in papuci de plaja.
20:00 – Concert Jezebel & Show Tango – Partea 1
21:25 – Surpriza Serii
21:30 – Concert Mariano Castro (Narcotango) + Cvartet Passione & Show Tango – Partea a 2 a
23:00 – Petrecere cu muzica de tango clasica, tangonuevo, neotango, electrotango cu DJ – Laura Iaru.

ACCESUL ESTE GRATUIT !

Mamaia redevine un spatiu al evenimentelor de calitate prin seria de evenimente – Carusel COOltural. Teatrul, concertele si dansul celebreaza bunul gust in spatiul de vacanta de la malul marii. Proiect sustinut de Primaria Constanta!


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: