Constanța Streetplay Tomis Battle - Sala Sporturilor Constanta

Constanța Streetplay Tomis Battle – Sala Sporturilor Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Diverse  /  Pagina curenta

Constanța Streetplay Tomis Battle – Sala Sporturilor Constanta – 10-11 septembrie 2016

 

Streetball, baschet, 3×3, concursuri, muzica, voie buna
Constanța Streetplay Tomis Battle, ultimul turneu din seria de vara se va disputa în zilele de 10 și 11 septembrie, in Sala Sporturilor din Constanța. Înscrierile încep luni 5 septembrie, de la ora 15.00, pe site-ul www.3la3.ro.
Evenimentul marca Sport Arena Streetball, este organizat de către Asociația Terra Semper Fidelis .
Peste 250 de jucători sunt așteptați la eveniment iar înscrierile se fac în limita a 70 de echipe, cumulat la toate categoriile de vârstă sau până joi, 8 septembrie.
Cu premii în valoare totală de peste 20.000 de lei, dintre care un cec în valoare de 5000 de lei pentru câșigătoarea categoriei de elită la seniori, Constanța Streetplay este o competiție de rang international, unde jucătorii pot acumula puncte în clasamentul FIBA 3×3 World Rankings, dar de asemenea să promoveze baschetul în rândul copiilor și tinerilor.
Nu doar jucătorii vor avea șansa să strălucească pe terenul de baschet ci și spectatorii, iar oricine vine să petreacă timp alături de noi, poate avea șansa de a câștiga premiile puse la bătaie în concursurile individuale.
Inedit este faptul ca vineri, 09 septembrie, va avea loc in sala Flamanda un turneu de 1 la 1 intitulat The ONE – Tomis Battle, competitie in care cei mai buni jucatori de baschet se vor infrunta 1 la 1 pentru titlul de ,,cel mai bun ’’, ,, last standing gladiator “ . Înscrierile încep luni 5 septembrie, de la ora 09.00 trimitand un mail pe adresa asociatia.terrasemperfidelis@yahoo.com, sau pe ajb_constanta@yahoo.com .
De asemenea, evenimentul vine în acest an cu o noutate, un loc de joacă pentru copii, care va promova baschetul pentru generațiile mai tinere! Sala de jocuri va fi prezenta prin diferite mijloace și elemente de baschet, prin care încercam să descriem copiilor și părinților frumusețea baschetului.

Constanța Streetplay Tomis Battle, un turneu marca Sport Arena Streetball, este organizat de Asociația Terra Semper Fidelis în colaborare Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Primăria Municipiului Constanța și Consiliul Județean Constanța.
Evenimentul este susținut de Ciuc Natur Radler, Alpromt, Hesperis Distribution Group, Ferma Stoian, Radio România Constanța, Baschet Club Athletic Constanta, Stirom și Asociația Județeană de Baschet Constanța .


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: