The Grand ReOpening - Goblin Constangeles is BACK in TOWN!

The Grand ReOpening – Goblin Constangeles is BACK in TOWN!

Acasa  /  Evenimente  /  Diverse  /  Pagina curenta

The Grand ReOpening – Goblin Constangeles is BACK in TOWN! – 15 octombrie 2016

 

Asteptarea a luat sfarsit – Goblin is finally BACK IN TOWN!!

Lucrurile bune vin din scurt, asa ca aveti doar o saptamana sa va pregatiti de cea mai nebuna noapte a inceputului de sezon rece, pe care avem de gand sa-l facem foarte , foarte hot!

Unde ne gasiti acum? Nimic mai simplu, pe Blvd. Mamaia nr.155, fostul club Megalos, langa Scoica, vis-a-vis de Universitatea Ovidius. Va asteapta o instalatie de sunet nou-nouta, un sistem de ventilatie si A/C ultraperformant si bineinteles decorul si atmosfera nebuna pe care o puteti gasi doar la Goblin! Si sa nu uitam ofc de nelipsitele shot-uri din partea casei ­čśÇ

De partea de „entertainment” se vor ocupa deja legendarul DJ Oldskull, care vine direct din cele mai pe val cluburi din centrul vechi al capitalei special pentru acest eveniment, si al nostru nut boy extraordinaire, Mr. Evilmust!

Noua locatie este foarte incapatoare, dar locurile sunt (relativ) limitate, asa ca nu ezitati sa rezervati din timp! intrarea este LIBERA!!

The wait is over! Goblin Constanta is finally BACK IN TOWN, and we got one crazy night in store for all you partygoers!

Our new location is 155th Mamaia Street, formerly known as club Megalos, in the same building as Megalos Hotel and Arthur Pub, on the corner of the legendary Scoica Restaurant. With a new ventilation system, bigger & better sound system , the best party music in town, friendly and proffesional security and serving personnel and, of course, free entrance for everybody, this will be a night no one will easily forget!!

Don’t hesitate to Like, Share, and Invite all your friends!!

Age Limit: 18+

RSVP: 0799020042 ; 0775325004.
Yes, we do speak English!


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: