LIVE Jazz & Bossa Nova

LIVE Jazz & Bossa Nova

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

LIVE Jazz & Bossa Nova -23 octombrie 2016

 

Mădălina Petre vă propune pentru seara de duminică 23 octombrie să veniți la Central Pub Năvodari , ora 20:00 , să pornim într-o călătorie muzicală împreună cu vocea și chitara sa Având o vastă experiență scenică și un repertoriu variat, artista a ales ca pentru aceasta întâlnire să vă prezinte spre audiție aranjamentele instrumental-vocale ale celor mai cunoscute standarde de jazz și lucrări de bossa nova `My baby just cares for me`, `One note Samba` sau `Stella by starlight.` dar și a câtorva celebre teme românești precum: `Iubirea noastra nu are apus` sau `Octombrie`.
E lesne de înțeles că spiritul improvizatoric ne va învălui pe tot parcursul serii dar elementul cel mai plăcut în acest context muzical îl reprezintă sonoritatea clasică în care artista îmbracă aceste lucrări.

Mădălina Petre Ioana studiază muzica de la 9 ani. A urmat cursurile Universității de Muzică din Bucureşti și ale Conservatorului Superior din Trieste, Italia, secţia Chitară Clasică. Tehnica vocală a dobândit-o în paralel cu studiul chitarei, experimentând diverse genuri muzicale dar păstrând întotdeauna arta improvizaţiei ca centru gravitaţional al orientării ei muzicale. A cântat alături de instrumentişti precum:Emil Bizga, Antal Pusztai, Alex Man, Sorin Romanescu, Mihai Iordache, Catalin Milea, Alexandru Olteanu, Alex Kocsis, Adrian Flautistu, Ciprian Pop. A participat la numeroase festivaluri de profil din care menționăm: IconArt – Sibiu; Keep an Eye on Summer Jazz – Amsterdam; Festivalul Johnny Raducanu – Brăila; Festivalul Internațional de Chitară Clasică Târgu Mureș Harmoniacordis.


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: