Timpuri Noi la Restaurant Pescaresc Intre Ape

Timpuri Noi la Restaurant Pescaresc Intre Ape

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Timpuri Noi la Restaurant Pescaresc Intre Ape – 14 oct 2016

Din cauza unor probleme tehnice, concertul Timpuri Noi, la Restaurant Pescaresc Intre Ape Eforie, a fost anulat, urmand a fi reprogramat, pentru o data ce va fi anuntat ulterior.

 

De la înființare pînă în 1991, Timpuri Noi a fost ceea ce se numește o trupă underground, în special datorită versurilor și subiectelor abordate în piese, considerate subversive de către regimul comunist. Trupa era interzisă la radio și tv, iar cluburile care îi găzduiau riscau să fie închise, după cum spunea Dan Iliescu într-un interviu radio în 1997.
Timpuri Noi revin în 2006 cu un nou album, „Back in Business”. Discul conține 4 piese noi, 6 piese vechi reinterpretate și 7 remixuri. Se filmează un videoclip pentru piesa „Umbrela”, urmat de unul pentru piesa „Tata”, amândouă fiind rulate sporadic la posturile tv de muzică.

Trupa își reia concertele prin cluburi, fiind în continuare o trupă fără un deosebit succes comercial. În mai 2007 realizează o piesă pentru revista FHM, intitulată „Pentru că noi putem”, înregistrează o nou imn pentru PROFM „Te chem”, iar în vara lui 2009 lansează piesa „Hitu”, de aceasta data pentru Radio Guerrilla.
Cu un suflu nou, în luna iunie 2010 Timpuri Noi se relansează în formula Dan Iliescu (chitară, voce), Tica Alexe (vocal), Vlady Săteanu (bass), Andrei Bărbulescu (tobe) și Florin Tuliga (programming). Această componență rezistă până la finalul lunii august 2010, Bărbulescu, Săteanu și Tuliga părăsesc trupa, fiind înlocuiți de Felix Sfura (tobe) și Sabin Penea (bas, vioară), formulă în care susțin concerte în țară în pregătirea unui album ce va fi lansat in 2012.
Discografie
Formații rock 11 (Electrecord, 1988)
Timpuri Noi (Eurostar, 1992)
Unplugged (Vivo, 1994)
De regiune superior (Vivo, 1995)
Basca abundenței (MediaPro Music, 1998)
Lucky Nights Unplugged (MediaPro Music, 2000)
Back in Business (MediaPro Music, 2006)
Deschide-ți mintea! (MHO Music, 2012)
Informații și rezervari
Raluca 0727488470
Suport artiști 30 Ron


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: