White Walls LIVE at Club13

White Walls LIVE at Club13

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

White Walls LIVE at Club13 – 20 octombrie 2016

 

După o pauză conjuncturală, White Walls revine cu un nou material, acompaniat de videoclip. Piesa se intitulează “Death Follows Me” și este primul produs de studio scos de constănțeni din 2013, când au lansat LP-ul “Escape Artist”.

Materialul marchează și prima înregistrare cu Andrei Ilie (tobe – ex-Days Of Confusion), care l-a înlocuit în live-uri pe Marian Mihăilă începând cu 2015.

„Death Follows Me este o piesă a cărei geneză a avut loc acum câțiva ani și a constat inițial într-un demo al lui Dasu (chitară), peste care am înregistrat niște linii de voce.

După tragedia de la Colectiv, care l-a smuls dintre noi, printre prea mulți alții, pe Tudor Golu, chitaristul Axial Lead, alături de care urma să cântămîn turneu, am avut câteva întâlniri “heart to heart” și am decis că este foarte important pentru noi, ca dacă ieșim din nou la suprafață, atunci să o facem cu un material nou”, a declarat Eugen(voce).

Dasu (chitară): „Melodia aduce niște sunete noi pentru White Walls și suntem foarte fericiți că avem ocazia să le cântăm.

Death Follows Me este o piesă despre entropie și sună ca atare. La ultimul riff scade temperatura în “venue” cu 7-8 grade. E binesss.”

UnAbleKain este o trupa care s-a format acum un an cu dorinta de a compune piese care se incadreaza in zona de progressive si Nu metal.
In luna octombrie trupa va lansa un E.P. care va contine trei piese.


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: