Concert Mike Godoroja & Blue Spirit@Doors Club Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Concert Mike Godoroja & Blue Spirit@Doors Club Constanta -13 noiembrie 2016

 

Duminică, 13 noiembrie, ora 20:30, Doors Club vă invită la un spectaculos concert Mike Godoroja & Blue Spirit.
Prețul unui bilet este 30 de lei. Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22.

MIKE GODOROJA: voce, percuție, Vocoder, laser harp, inspirație
Sunt 30 de ani de când Mike Godoroja face muzică, ajută pe alții să facă muzică, sprijină muzica de calitate din România. A înregistrat cu Blue Spirit 8 albume, a compus pentru Iris, Felicia Filip și Blue Spirit, a fost producătorul muzical al întâmplărilor care i-au adus în România pe Ray Charles, James Brown, Chick Corea, Zucherro, Big Mountain, Jimmy Smith, Steve Howe, Steve Hackett, David Palmer; a realizat timp de 20 de ani emisiuni de radio și televiziune despre muzică și artiști. Blues-ul „elastic”, condimentat cu jazz, rock, folk, country și tradiționale modele românești creează inconfundabilul timbru Mike Godoroja & Blue Spirit.

OTHELLO (Florentin Milcoff): orgă Hammond, Vox Continental, Hohner clavinet D6, Fender Rhodes, piano, Moog Voyager, Korg MS20, Arp Odyssey, pian, Big Mamma Moog system (20 de sintetizatoare), Mellotron, Moog Prodigy, Wheel harp, Harmonium, orga Farfisa, Vermona Syntesizor, Morphwiz video syntesizer, voce
Artist complet, Othello a cântat în lungul și în latul lumii, din Canada până în Coreea de Sud, cu oprire în Germania, Turcia sau Elvetia. În România a orchestrat, compus și interpretat pentru albumele unor artiști ca Iris, Felicia Filip, Blue Spirit, Claudiu Mirica, Direcția 5; a cântat alături de Paula Seling, A.G. Wainberger, Laurențiu Cazan, Ștefan Bănică jr. și alții. A realizat emisiuni pentru Tele 7 ABC, Realitatea TV, Radio Romantic, Antena1. A fost distins cu premiul pentru cea mai bună orchestrație – Iris Athenaeum în 2001, în cadrul Galei Industriei Muzicale Românești.

ANDREI IORGA: chitară bas, Moog Phatty bas, keyboards, midi contrabas, voce
A învățat să cânte singur și s-a alăturat unor trupe de rock și heavy metal. În 2008, a fost cooptat în proiectul „Balade din Carpați” susținut de soprana Felicia Filip și trupa K1, având ocazia să concerteze în Germania, Franța, Austria, Belgia și Italia.

DAN SOCHERI: tobe, DW collectors special edition, percuție, Sampler, Daiko drums, „clopote vacă”, „mătură frunze”
“Bate toba” de 30 de ani, explorând genuri și stiluri diferite, rock progresiv, rock-metal, blues, country, jazz. A cântat cu trupe precum Reborn, Jack`s output, Fără vise.

ALIN PĂUN: chitare electrice, Gibson Les Paul1973 model Jimmy Page, Gibson Lucille model B.B.King, Fender Stratocaster, Fender Telecaster model Jimmy Page, chitară acustică 6 și 12 corzi, Dobro, Buzuki, banjo, dulcimer, Hup Cup guitar, Ciggar Box guitar, mandolin, harp guitar
A început să cânte la chitară la 16 ani, autodidact. Întâlnirea de la 20 de ani cu Nicu Patoi i-a schimbat viața, la 21 de ani fiind distins cu locul II la concursul „Naționala de Rock” coordonat de Adi Manolovici. A cântat cu Red Blond, Jorge and The Bandits.


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: